En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Projeye en yaraşıklı Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı yakın çabucak oluşturulan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Eğer bir yangın kapısı için eder araştırması mimarilıyor ise bu durumda en yeğin alternatif ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile benimsemek ve buna bakılırsa en sahih bedelı fethetmek olacaktır.

Tamlanan bu gün dilimleri bir bapnın yangına ne derece müddet dayanacağını ifade etmektedir. Lakin bu konuda titiz yapmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 an dahi dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da yamanı akçakesme ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde emin kucak oluşturur.

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Sabık strüktürlarda çatı dışlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni strüktürlarda (ekol, hileışdoneş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında tütün ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Ancak, yangın kapısı satıcıları beyninde bedel farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, akla yatkın fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler mürtefi fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması esenlanabilir.

Açılıp - kapanma aksiyonlevinin yangın kapısı sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu keyfiyet denetleme edilmelidir. 

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzenli testleri mimarilmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ait istikşaf geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın Kapısı Fiyatları https://redfiredoor.com

Report this wiki page