yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın kabilinden evgin durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini bâtıneriye hapseder.

Yangın Bapsı ivedili durumlarda binadan autarı çıkış esenlamanın yüzı teselsül yangının başka alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrol altına alınması kolaylaşır ve daha okkalı hüsran vermesi önlenir.

Hassaten, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, munis şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapısı acil çıkış muhtevain kullanılacaksa o dönem mukteza koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Kapının güzel duyu konstrüksiyonsı ve istem edilen aksesuarların tasarrufı yükselmekı aracısız olarak etkilemektedir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Her yangın merdiveninin her dü yönında korkuluk, küpeşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdivenleri mimarilırken enliliği konutlarda 80cm, topluma zahir konstrüksiyonlarda 120cm, erdemli katlı ofis binalarında 90cm genişliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları çokliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden daha bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarış kabil faktörlere destelı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz etkili Yangın Merdiveni Kapısı bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceği konusunda hemfikirler.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yönlü olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla cereyan etmek, projenize yönlü boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak kucakin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere yekta yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate kırmızıınarak vacip skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Montaj: Yangın bapsı, doğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page